Schilderles in mijn atelier!

Dat werkt zo;

je krijgt 4 lessen per maand, van september tot en met juni, daarvoor betaal je 55 euro per maand te betalen op de eerste les vd maand, opzeggen doe je een maand voordat je stopt. De maanden juli en augustus worden er geen lessen gegeven, dus betaal je ook niets. Inhalen kan en mag, als je dat zelf 24 uur van tevoren meldt, dan maken we samen een inhaalafspraak.

Alle niveaus zijn welkom, ik help je aan inspiratie (oa met boeken die aanwezig zijn in mijn atelier), keuze voor je onderwerp, materialen en techniek, er is geen gezamenlijke opdracht en er wordt ook geen werk klassikaal besproken. Alleen als er behoefte zou zijn vanuit de groep, dan kan dat. Ik vind het erg belangrijk dat je je vrij en veilig voelt, los van oordelen over jezelf en anderen.

Ik heb t geluk gehad om na de Academie (afgestudeerd richting modevormgeving) een paar fantastische mensen te ontmoeten die me alle ruimte gaven om binnen hun workshop of cursus mijn eigen schilderpad te volgen onder hun begeleiding. Dat wil ik ook graag voor anderen doen,  inspireren, motiveren en iedereen naar eigen behoefte ondersteuning geven waar ze dat nodig hebben.
Mijn atelier heeft genoeg ruimte om een kleine groep mensen onder te brengen, maximaal 8.  Dan is er beweegruimte voor iedereen en genoeg tijd om iedereen te helpen.

 Je brengt zelf een doek, papier, board, verf en kwasten mee, mocht je die nog niet hebben dan krijg je ze tijdens de proefles van mij en kun je altijd nog beslissen wat je zou willen aanschaffen. Daar kan ik je ook bij helpen, met t wat en waar. Thee staat op tafel!

Ben je geïnteresseerd en/of wil je op de hoogte blijven?  Een gratis proefles aanvragen? neem contact met me op voor een afspraak. vragen@anne-bos.nl
Parkeren in de wijk is gratis en er is parkeerruimte genoeg, maar met blauwe schijf! Je fiets kun je achter t eerste hek kwijt, wel op slot.

Schilderlessen:

donderdagavond van 19.30 tot 22.00  (55 euro per maand)

vrijdagochtend van 10.00 tot 12.30  (55 euro per maand)

Zaterdagochtend van 10.00 tot 13.00  (60 euro per maand)

September tot juni, 4 lessen per maand, per maand opzegbaar.

Je eerste les is altijd gratis! Neem contact op en kom vrijblijvend een les meedoen, t is altijd gezellig en inspirerend om te zien wat anderen maken.

Schilderles in Voorburg Rijswijk Den Haag