Schilderles in de ateliers van Brugman!

Dat werkt zo;

je krijgt 4 lessen per maand, van september tot en met juni, daarvoor betaal je 60 euro per maand, te betalen op de eerste les vd maand, opzeggen doe je een maand voordat je stopt. De maanden juli en augustus worden er geen lessen gegeven, dus betaal je ook niets. Inhalen kan en mag, als je dat zelf 24 uur van tevoren meldt, dan maken we samen een inhaalafspraak.

Alle niveaus zijn welkom, ik help je aan inspiratie (oa met boeken die aanwezig zijn in mijn atelier), keuze voor je onderwerp, materialen en techniek, er is geen gezamenlijke opdracht en er wordt ook geen werk klassikaal besproken. Alleen als er behoefte zou zijn vanuit de groep, dan kan dat. Ik vind het erg belangrijk dat je je vrij en veilig voelt, los van oordelen over jezelf en anderen.

Ik heb t geluk gehad om na de Academie een paar fantastische mensen te ontmoeten die me alle ruimte gaven om binnen hun workshop of cursus mijn eigen schilderpad te volgen onder hun begeleiding. Dat wil ik ook graag voor anderen doen,  inspireren, motiveren en iedereen naar eigen behoefte ondersteuning geven waar ze dat nodig hebben.

 Je brengt zelf een doek, papier, board, verf en kwasten mee, mocht je die nog niet hebben dan krijg je ze tijdens de proefles van mij en kun je altijd nog beslissen wat je zou willen aanschaffen. Daar kan ik je ook bij helpen, met t wat en waar. Thee staat op tafel!

Ben je geïnteresseerd en/of wil je op de hoogte blijven?  Een gratis proefles aanvragen? neem contact met me op voor een afspraak.

Schilderlessen:

Bij Brugman in Voorburg!

dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00

Vanaf februarie S avonds van 19.30 tot 21.30

Zaterdagochtend van 10.00 tot 13.00

September tot juni, 4 lessen per maand, per maand opzegbaar.

Je eerste les is altijd gratis! Neem contact op en kom vrijblijvend een les meedoen, t is altijd gezellig en inspirerend om te zien wat anderen maken.

Schilderles in Voorburg Rijswijk Den Haag